Parembugan:Sedhekah Bumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki arep takbenakaké. Nanging apiké mawa ngoko utawa krama ya? Salam. Meursault2004ngobrol 23:29, 9 Januari 2011 (UTC)