Parembugan:Saridin (Syeh Jangkung)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku kok kurang sreg karo judhul utawa irah-irahané ya. Mbokmenawa ana kadhang sutresna liya sing ana usul luwih apik? Meursault2004ngobrol 18:49, 24 April 2011 (UTC)