Parembugan:Sana Warisan Donya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jeneng[besut sumber]

Kula badhé usul ngenani pertalan World Heritage Site (basa Inggris) punika. Mbaka tembung, world bisa dipertal donya utawa jagat, heritage bisa dipertal warisan utawa pusaka, déné site bisa dipertal sana utawi diserap situs. Ingkang lumrah wonten ing basa Indonésia punika dipertal Situs Warisan Dunia. Duk nguni artikel punika inggih dipertal Situs Warisan Donya, lajeng kula pindhah dhateng Sana Warisan Donya awit badhé nguri-uri tembung sana. Kula badhé usul bokmenawi tembung pusaka minangka pertalan saking heritage bisaa diuri-uri malih. Pramila, sesirah artikel punika dados Sana Pusaka Donya utawa Sana Pusaka Jagat. Wirjadisastra rembugan 23 Januari 2017 00.18 (UTC)