Parembugan:Salat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Apik apa ora ya yèn dijarwakaké dadi sembahyang?Pras pirembagan 25 Juli 2012 14.22 (UTC)[wangsuli]