Parembugan:Sabda Palon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kula mbusak ukara [menika https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sabda_palon&type=revision&diff=1282388&oldid=1267005]. Sedaya tèks mawi sekar macapat menika nganggé tetembungan camboran. Dados mboten mligi krama utawi ngoko. Meursault2004ngobrol 6 Sèptèmber 2017 06.04 (UTC)