Parembugan:Sémpak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sémpak iku apa dudu asal saka tembung swimpak yaiku sandangan mligi kanggo nglangi? Tyèn kathok njero kanggo wong lanang iku rumangsaku ya cawet. Déné yèn kanggo wong wadon jenenge aku ora weruh. Pras pirembagan 25 Agustus 2012 09.00 (UTC)