Parembugan:Sèrbi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sèrbi[besut sumber]

Naté kacathet ing Narpawandawa 7 Juli 1937 menawi rumiyin nagari punika katulis "Sèrbi". "Serbia" kadosipun pangaribawa basa Indonésia utawa Inggris. Cahyo Ramadhani rembugan 27 Agustus 2016 04.51 (UTC)