Parembugan:Ringgit tiyang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yèn artikelé nganggo basa krama takkira irah-irahan utawa judhul ya kudu dadi Ringgit tiyang. Meursault2004ngobrol 07:20, 24 April 2011 (UTC)