Parembugan:Rasé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tembung[besut sumber]

Sampun kula dandani artikel punika Mas @‎Rifai muhammad22:. Cathetan saking kula, tembung punika saged dipunjawakaken.

  • pada umumnya = wiyahipun, limrahipun
  • pura-pura mati = éthok-éthok pejah
  • sebagian besar = kathah-kathahipun
  • perkotaan = tlatah kutha
  • pemanjat yang baik = prigel ing manjat

Cahyo Ramadhani rembug 17 Mei 2016 05.25 (UTC)