Parembugan:Prasasti Tryambaka Lingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sumber[besut sumber]

Mbak @Fitri Ani, punika sumberipun saking pundi? Cahyo Ramadhani pirembagan 6 April 2016 03.29 (UTC)

Mas @Cahyo Ramadhani, menika sumberipun saking buku ingkang kula supé napa judulé .. hehe nyuwun pangapunten mangké menawi sampun sela bakal kula tambahi sumberipun mas .. Fitri Ani pirembagan 6 April 2016 03.43 (UTC)