Parembugan:Posttruth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Definisi[besut sumber]

Nyuwun ngapunten, kula kok dèrèng mudhèng kaliyan définisi wonten artikel punika lho. Punapa saget langkung dipuntegesaken? Kula namung kuwatos, mangkih para awam ingkang maos artikel punika tambah bingung lan semaput. Matur nuwun. gigho (wicantenan) 22 Mèi 2019 - 18.32 WIB