Parembugan:Playen, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Éjaan sing baku Playen (e pepet)[besut sumber]

Miturut iki, Playen ditulis nganggo e pepet, dudu Playèn. Wirjadisastra (rembugan) 23 Oktober 2017 04.54 (UTC)