Parembugan:Pertalan kabantu-komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saé[besut sumber]

Mas @Ricky Widhy Purnomo:, basa Jawanipun saé! Kula tambahi satunggal ukara. Wirjadisastra (rembugan) 29 Juli 2017 08.40 (UTC)