Parembugan:Pananggalan Grégoriyus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Grégorius lan Julius[besut sumber]

Miturut iki, tembung sing tau dienggo ing iku Grégorius lan Julius, dudu Gregorian lan Julian. Wirjadisastra (rembugan) 23 Oktober 2017 09.51 (UTC)