Parembugan:Olimpiadhe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Olympiadé[besut sumber]

Ing tèks lawas ing sastra.org, éjaan kanggo basa Jawa sing tau dienggo ya iku Olympiade (éjaan lawas) utawa Olympiadé (éjaan anyar). Wirjadisastra (rembugan) 10 Oktober 2017 07.30 (UTC)