Parembugan:Musiyum

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Tembung muséum lan musiyum menika kakalihipun saged. Malah wonten www.sastra.org tembung nganggé pasang aksara muséum langkung kathah tinimbang musiyum. Kula ndugi tembung musiyum ing sastra.org menika alih aksara saking Hanacaraka. Meursault2004ngobrol 26 Agustus 2017 21.58 (UTC)Wangsuli[wangsuli]