Parembugan:Mumi Chinchorro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sampun[besut sumber]

Sampun kula dandani nggih Mas @Mohamadhzanhari:. Wirjadisastra (rembugan) 24 Juli 2017 03.55 (UTC)

@Wirjadisastra: Matur suwun mas. Nanging, punika perlu kula aturaken,

  1. Paragraf 1, tembung "rékan" maksudipun "buatan". Ing sumber pustaka, kasebut bilih Mumi Chinchorro punika "mumi buatan" (mumi ada dua jenis: mumi alami dan mumi buatan)
  2. Paragraf 1, sumber nyebutaken "These Chinchorro mummies display a complex mummification process that is enigmatically associated with a simple prehistoric preceramic and premetallurgic maritime fishing subsistence strategy". Maksudipun, ing sumber kasebut jaman sadèrèngipun jaman keramik lan jaman wesi, sanès jaman kaléh punika. Panjenengan ngowahi tembung sadurungé kanthi tembung dhèk.

mekaten kémawon. Kula ndhèrèk tangklet mas, manawa kula badhé ngumpulaken artikel dhamel Mrebawani II, napa kula perlu ngentosi artikelipun panjenengan dandani utawi wikipediawan lintunipun? Amargi, manawa artikelipun dipundandani, jumlahipun tembung ing artikel saged kirang. Mohamadhzanhari (rembugan) 24 Juli 2017 23.01 (UTC)

Matur nuwun Mas @Mohamadhzanhari: korèksinipun. Tembung preceramic lan premetallurgic kula pertal prakeramik lan prawesi. Bénjang manawi kula wonten klèntu anggènipun ngorèksi, kula dipuntuduhi tèks aslinipun. Limrahipun, kula ngecèk wonten ing Wikipédia Inggris lan Indonésia saperlu ngorèksi.
Ngenani WikiMrebawani II, panjenengan kantun ngempalaken artikel, boten sisah nengga tiyang panitya ndandosi. Panitya badhé ndandosi manawi sampun dipunkempalaken. Manawi cacah tembungipun kirang, panitya badhé ngabari, Mas. Artikel-artikel reriptanipun panjenengan sampun minangkani paugeran sedaya. Wirjadisastra (rembugan) 25 Juli 2017 01.15 (UTC)