Parembugan:Masjid Istiqlal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Mesjid Istiqlal
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : durung ana
  4. Wikifisasi : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki : wis ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

Nuwunbaytea 01:21, 29 Maret 2011 (UTC)