Menyang kontèn

Parembugan:Masjid Istiqlal

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Mesjid Istiqlal
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori  : durung ana
  4. Wikifisasi  : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki  : wis ana
  6. Diakritik  : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi  : isih kurang
  8. Keterangan  : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

Nuwunbaytea 01:21, 29 Maret 2011 (UTC)