Parembugan:Masakan Cinten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Amargi artikel menika ing basa krama, mila sedaya tembung Cina kula gantos dados Cinten. Cinten menika saged dipunenggé minangka kramanipun Cina. Menawi tembung Cinten, awit menika tembung krama, mboten saged dipunsebat tembung pisuhan. Meursault2004ngobrol 26 November 2015 00.00 (UTC)