Parembugan:Marcel Mauss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mas Faris Jamal sapunika maksude pripun nggih ing baris kaloro, "ana kajuruan waé sing sosiologi ya iku sosiologi ngenani masarakat primitif" ?
Nuwun.Danangtrihartanto (rembugan) 18 Oktober 2017 08.14 (UTC)

Oh punten Mas Danang, kuwi kula salah nulis ukara. Kang beciké iku "dadi kajuruan ing sosiologi ya iku sosiologi kang ngenani masarakat primitif". Sampun kula besut. Maaf, nalika nulis artikel iku kula lagi ngantuk. FarisJamal (rembugan) 18 Oktober 2017 13.57 (UTC)