Parembugan:Lemud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

kira kira lemud pangrungone neng frekwensi pira yah..? neng menungsa bisa pangrungone antara 20hz nganti 20 000 hz..?