Parembugan:Lampu bohlam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lampu pijar iku dudu tembung Jawa. Frasa lampu pijar uga ora ana ing KBBI. Jeneng artikel arep takpindhah menyang lampu bohlam waé. Tembung bohlam (saka basa Walanda booglamp) iku malah ana ing KBBI. Meursault2004ngobrol 6 Desember 2015 14.09 (UTC)