Parembugan:Keris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mangga menawi badhé mirembag bab keris ing kaca punika. Meursault2004ngobrol 25 November 2015 22.58 (UTC)

Mulai diskusi tentang Keris

Mulai diskusi baru