Parembugan:Keris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mangga menawi badhé mirembag bab keris ing kaca punika. Meursault2004ngobrol 25 November 2015 22.58 (UTC)