Parembugan:Kagunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kagunan[besut sumber]

Tembung Jawané seni iku kagunan. Tembung seni ing basa Jawa tegesé "uyuh". Wirjadisastra (rembugan) 13 Sèptèmber 2017 10.47 (UTC)