Parembugan:Kabupatèn Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Éjaan[besut sumber]

Miturut Kemendagri, éjaanipun Gunungkidul (tanpa spasi), dudu Gunung Kidul. Wirjadisastra (rembugan) 23 Oktober 2017 05.50 (UTC)Balas[wangsuli]