Parembugan:Jayabaya (ratu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki sing luwih trep Jayabaya utawa Jayabhaya, lan Kedhiri utawa Kadhiri, nggih? Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun, Naval Scene pirembagan 20 Juli 2012 09.02 (UTC)