Parembugan:Jamie Carragher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bèker[besut sumber]

Mas @Ardina Barata:, "Bèker" iku tegesé "Piala" ing basa Indonésia, utawa "Cup" ing basa Inggris. Mung ngandhani waé. Cahyo Ramadhani rembugan 15 Sèptèmber 2016 01.45 (UTC)