Parembugan:Jaé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawane dudu jae ta? Ora nganggo 'h'.

Iya miturut pasang aksara utawa ejaan basa Jawa ora usah nganggo 'h' dak-kira. Ya wis dak-pindhahé ya. Meursault2004 08:03, 4 Jun 2005 (UTC)