Parembugan:Indhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Éjaan[besut sumber]

Tembung India ing cara lawas ditulis Indhu utawa Indhi. Ing sastra.org, Indhu (143) panganggoné luwih akèh tinimbang Indhi (22). Nanging, Indhu bisa ambigu karo wong Indhu (Hindu). Wirjadisastra (rembugan) 7 Juli 2017 08.59 (UTC)