Parembugan:Hasyim Asy'arie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Judhul artikel iki tak pindhah tanpa sesebutan/gelar amarga miturut konsensus ing Wikipedia, asma tokoh ing judhul/irah-irahan ora susah nganggo sesebutan utawa gelar, kajaba kahanan tinamtu sing bisa ndadekake salah tafsiran. Matur nuwun Pras rembugan 11:59, 15 Juni 2011 (UTC)