Parembugan:Haruhara

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tembung sing trep miturut kamus[besut sumber]

Artikel iki nggayut artikel Riot ing Wikipédia Inggris. Miturut Javanese-English Dictionary (2002):

  • ontran-ontran iku commotion, tumult, rebellion,
  • kraman iku rebellion, uprising,
  • dahuru iku turmoil, chaotic situation,
  • haruhara iku disturbance, riot.

Supaya ora mbingungaké ing tembé, takpikir anggo waé sing wis cumepak ing kamus lan bisa minangka wewaton yèn ana perdondi.

Wirjadisastra (rembugan) 16 Agustus 2017 04.32 (UTC)Wangsuli[wangsuli]