Parembugan:Hamidah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Topik[besut sumber]

Mas @Suksma Linggar:, tembung kapisan kang dadi obyèk rembugan jroning artikel iki prayogané dikandelaké. Saiki wis takbenahi, bésuk-bésuk aja lali manèh, Mas. Cahyo Ramadhani pirembagan 24 Februari 2016 23.36 (UTC)

Mas @Cahyo Ramadhani:, inggih mas. maturnuwun. Suksma Linggar pirembagan 27 Februari 2016 23.35 (UTC)