Parembugan:Gunung Gedhé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki dobel karo Gunung Gedhé. Matur nuwun. Pras rembugan 14:15, 29 Juni 2011 (UTC)