Parembugan:Geminte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Geminte[besut sumber]

Tembung gemeente satemené wis disesep ing basa Jawa dadi geminte. Bokbilih ugi saged migunani kanggé mertal municipality. Pripun Pak @Meursault2004 lan Mbak @Notanotheramy?