Menyang kontèn

Parembugan:Geminte

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Geminte[besut sumber]

Tembung gemeente satemené wis disesep ing basa Jawa dadi geminte. Bokbilih ugi saged migunani kanggé mertal municipality. Pripun Pak @Meursault2004: lan Mbak @Notanotheramy:?