Parembugan:Gègèr Sepèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pak @Ganyong artikel iki isih ana sing durung ganep ing pérangan "Asil pungkasan" karo "Lumakuné palagan". Mangga, diganepi. Matur nuwun. 🌱 Amy · (Parembugan) 5 Fèbruari 2018 06.51 (UTC)