Parembugan:Dhémokrasi

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Dimokrasi[besut sumber]

    pripun bok menawi kita ngagem pertalan tembung democracy punika mawa pocapan tembung asalipun δημοκρατία kadados dimokrasi menawi dipun jawaken, ya iku saking dimo ateges rakyat kaliyan kratia ateges kuwasa nata ? amargi salebeting bausastra, tembung dhémo punika ateges montor telung-rodha, kan boten limrah bokbilih dhémokrasi dadosipun ateges nataning montor telung-rodha. wakaka suwun --Tukijo rembugan 30 Sèptèmber 2016 08.15 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Saged mawon Mas @Jadinegara:. Yèn miturut éjan Jawi kadosipun dados dhimokrasi. Punapa tembung punika naté dipunagem sadèrèngipun miturut sastra.org? Cahyo Ramadhani rembugan 3 Oktober 2016 12.55 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
    saking sastra.org kula dèrèng nemu pakem jawanipun.. namung nemu democratie saking tembung walandi mas @Cahyo Ramadhani: --Tukijo rembugan 6 Oktober 2016 14.43 (UTC)Wangsuli[wangsuli]