Parembugan:Désa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kulo mboten wonten bahan kangge diskusi, namung nglurusaken bab sebutan ingkang kirang leres, asmo Kabupaten sidoharjo, puniko lepat ingkang leres, Kabupaten Sidoarjo, manawi katulis sidoharjo, puniko salah setunggale asmo ing telatah jawi tengah, wilayah kabupaten sragen, namung puniko matur nuwun