Parembugan:Candhi Barabudhur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jeneng artikel apike dipindhah menyang Candhi Barabudhur lan sabanjure Barabudhur dadi kaca disambiguasi.Pras wicara 02:25, 15 September 2009 (UTC)