Parembugan:Basa krama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki isi artikel prelu diwèhi citation. Mengko aku takgolèk sumber liya dhisik, supaya bisa luwih apik. Meursault2004ngobrol 1 Oktober 2017 21.43 (UTC)

Miturut sumber sajatiné ya namung ana rong register unggah-ungguhing basa: ngoko lan krama saha madya. Poerwadarminta Sarining Paramasastra Djawa (1953). Meursault2004ngobrol 1 Oktober 2017 23.08 (UTC)