Parembugan:Bakpao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bakpao iku apa asalé saka Basa Hokkien tenan? Sayang durung ana artikelé ing Wikipedia basa Min-Nan. Meursault2004ngobrol 2 Juni 2012 10.26 (UTC)

Hefe?[besut sumber]

Hefe iku apa (ing carané nggawé)?. Apa iki karepé ragi? Meursault2004ngobrol 10 Juni 2012 11.21 (UTC)