Parembugan:Bèntèng Portugis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Judul artikel Benteng Protugis kadosnipun kirang jangkep saenipun dipungantos Bèntèng Portugis utawi Bèntèng Protugis nuwun patunjuk.KasuwunPL09Puryono rembugan 12:10, 10 Agustus 2011 (UTC)