Parembugan:Anthonius saka Padua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampun wonten artikel kanthi irah-irahan Antonius saking Padua. Sumangga nyunting wonten ing mrika. Matur nuwun. Salam. Tracy pirembagan 29 September 2012 03.04 (UTC)