Parembugan:Aérologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung[besut sumber]

Punika tembung-tembung ingkang kula jawakaken saking basa Indonésia:

  • gelombang radiasi = alun radhiasi
  • piring penerima = piringan panampèn
  • dipancarkan = kagiyaraken
  • ilmu pengetahuan = kawruh
  • kondisi cuara = kawontenan hawa

Cahyo Ramadhani rembug 18 Mei 2016 03.23 (UTC)