Parembugan:ꦎꦂꦠꦺꦴꦒꦿꦥ꦳ꦶ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngoko[besut sumber]

Tak ganti kanggo.... , wacaa .... merga ngoko Mas @Bennylin. Wiki Jawa prayogané nganggo ngoko dhisik waé. Cahyo Ramadhani rembugan 12 Agustus 2016 02.48 (UTC)

Sae mas. Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 12 Agustus 2016 02.53 (UTC)