Parembugan:Éthiopia

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Artikel iki kula sukani nami Etiopia mawon nggih tanpa h awit supados mboten salah pangucapanipun. Meursault2004ngobrol 10:06, 14 Desember 2007 (UTC)

    Wiwiti parembugan babagan Éthiopia

    Wiwiti parembugan anyar