Parawatan kulit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ahli kosmetik sing masang topeng rai

Perawatan kulit minangka macem-macem praktik sing ndhukung integritas kulit, nambah tampilan lan ngatasi kondisi kulit. Iki bisa kalebu nutrisi, ngindhari cahya srengenge sing gedhe banget lan panggunaan emolien sing cocog. Praktek sing nambah tampilan kalebu nggunakake kosmetik, botulinum, eksfoliasi, pengisi, resurfacing laser, microdermabrasion, kulit, terapi retinol lan perawatan kulit ultrasonik. [1] Perawatan kulit minangka prosedur rutin saben dina ing pirang-pirang kahanan, kayata kulit sing garing banget utawa lembab, lan nyegah dermatitis lan nyegah rusak kulit. Perawatan kulit minangka bagean saka perawatan penyembuhan luka, terapi radiasi lan sawetara obat.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rodulfo, Kristina (2018-04-06). "Ultrasonic Face De-Gunking Spatulas Are a Thing and You're Going to Want One". ELLE (ing basa Inggris). Dibukak ing 2020-03-08.