Paragoge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paragoge ya iku tembung kang wus wuwuh swarané ing buri.

Tuladha:

  • kaki - kakek
  • buka - bukak
  • bapa - bapak

Uga delengen[besut | besut sumber]