Papan parkir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Papan parkir sing ditandhani
Papan parkir sudhut

Papan parkir minangka salah sawijining papan sing wis ditemtokake kanggo parkir, kanthi aspal utawa ora aspal. Bisa uga ing garasi parkir, ing parkiran utawa ing dalan kutha. Spasi kasebut bisa uga ditemtokake kanthi tandha ing lumahing dalan . Mobil kasebut cocog ing njero ruangan, kanthi parkir paralel, parkir tegak lurus utawa parkir sudut.