Papan Anggegana Dalbandin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Dalbandin
  • IATA: DBA
  • ICAO: OPDB
    DBA kapernah ing Pakistan
    DBA
    DBA
    Lokasi papan anggegana di Pakistan
Ringkesan
Jinis papan anggegana Publik
Kang nglakokaké Otoritas Penerbangan Sipil Pakistan
Ngladèni Dalbandin, Balochistan, Pakistan
Élevasi MISLS 2.782 ft / 848 m
Koordhinat Koordhinat: 28°52′30″N 064°24′16″E / 28.87500°N 64.40444°E / 28.87500; 64.40444
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
N/A 1.524 5.000 Dipadatkan

Papan Anggegana Dalbandin (IATA: DBAICAO: OPDB) ya iku papan anggegana cilik kang dumunung ing Dalbandin, Provinsi Balochistan, Pakistan.

Maskapé penerbangan lan patujon[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Papan Anggegana di Pakistan