Papan Anggegana Dalbandin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Dalbandin
  • IATA: DBA
  • ICAO: OPDB
    DBA kapernah ing Pakistan
    DBA
    DBA
    Lokasi papan anggegana di Pakistan
Ringkesan
Jinis papan anggeganaPublik
Kang nglakokakéOtoritas Penerbangan Sipil Pakistan
NgladèniDalbandin, Balochistan, Pakistan
Élevasi MISLS2.782 ft / 848 m
KoordhinatKoordhinat: 28°52′30″N 064°24′16″E / 28.87500°N 64.40444°E / 28.87500; 64.40444
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
N/A 1.524 5.000 Dipadatkan

Papan Anggegana Dalbandin (IATA: DBAICAO: OPDB) ya iku papan anggegana cilik kang dumunung ing Dalbandin, Provinsi Balochistan, Pakistan.

Maskapé penerbangan lan patujon[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Papan Anggegana di Pakistan