Papan Anggegana Bratsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Bratsk

Аэропорт Братск
Bratsk.jpg
  • IATA: BTK
  • ICAO: UIBB
    Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 501: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Russia Irkutsk Oblast" nor "Template:Location map Russia Irkutsk Oblast" exists.Lokasi papan anggegana di Irkutsk Oblast
Ringkesan
Jinis papan anggegana Publik/Militer
Kang nglakokaké AeroBratsk
Ngladèni Bratsk
Pernah Bratsk, Rusia
Sambungan menyang
Élevasi MISLS 1.598 ft / 487 m
Koordhinat 56°22′12″N 101°41′54″E / 56.37000°N 101.69833°E / 56.37000; 101.69833
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
ft m
12/30 10.368 3.160 Konsentrat

Papan Anggegana Bratsk (Rusia: Аэропорт Братск) (IATA: BTKICAO: UIBB) ya iku papan anggegana kang dumunung ing Irkutsk Oblast, Rusia ya iku 8 kilometres (5 mi) saloré Bratsk.

Maskapé penerbangan lan patujon[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Papan anggegana-eropa-stub